نظرات ابن سینا در مورد مزه ها تاثیر شیرین و چرب بر زبان: هرآنچه که بر زبان سردی گرد آورده و بندکرده و مایه غلظت این عضو شده است به وسیله شیرین یا چرب سیلان مییابد اما تحلیل نمیرود. از اینرو شیرین و چرب، زبان را منبسط میکند و زبری زبان را از بین میبرد و آن را نرم میسازد. چربی بدون اینکه از آن گرمی احساس شود کار خود را انجام میدهد، اما شیرین همراه گرمی است و بدین علّت است که رسانندگی (نُضج) شیرین بیشتر است. شیرین ,زبان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش عمده لباس کیلویی Memaribank کدنویسی پروژه های تخصصی سايت رسمي يادها با بهراد فروشگاه ارزان98 علوم تجربی پایه نهم(الف)مدرسه حاج حبیب Porsesh_Mehr